Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De start van de 5 en 10 kilometer bij de Oranjeprestatieloop van 2019. Bij de editie van 2021 loopt iedereen zijn eigen rondje op zijn eigen moment, tussen 19 en 26 april.&nbsp;&nbsp;</p>

De start van de 5 en 10 kilometer bij de Oranjeprestatieloop van 2019. Bij de editie van 2021 loopt iedereen zijn eigen rondje op zijn eigen moment, tussen 19 en 26 april.  

(Foto: Corrie van der a)
Oranjefeesten

Uiterlijk 15 april inschrijven voor Virtuele Oranje Prestatieloop

Dit jaar organiseert de Oranjevereniging Leiderdorp in samenwerking met sponsoren Saton Optiek, Sportcentrum Van Houdt, Sport 2000, Toyota Van Haasteren en Sample, de eerste ‘Virtuele Oranje Prestatieloop’.

“Het is een 5- of 10 kilometerloop die je op eigen gelegenheid, eigen tijdstip (wel tussen maandag 19 en zondag 25 april) en eigen locatie/route doet”, legt Didos van Dam van de Oranjevereniging uit. “Dit kan dus helemaal coronaproof.”

Inschrijven kan tot uiterlijk donderdag 15 april via de app Racemap. De kosten zijn 3 euro per persoon. Wie zich tijdig inschrijft, krijgt op vrijdag 16 april een mail met daarin de link naar de app en het virtuele startnummer.

Er zijn extra prijzen te winnen voor wie meeloopt in een oranje of feestelijke outfit. Daar moet dan wel een foto van gemaakt worden waarbij duidelijk is dat de deelnemer in Leiderdorp liep. Of maak een filmpje, waarbij de telefoon wel horizontaal gehouden moet worden. Foto’s en filmpjes kunnen gemaild worden naar koningsdag@unity.nu.

“Alle bijdragen worden getoond tijdens de grote Koningsdaguitzending 27 april, dan maken we ook de winnaars bekend”, aldus Van Dam.

Meer berichten