Ook de senioren die meedoen aan het Balkonbewegen aan de Bloemendaalselaan kregen woensdag een bosje tulpen.
Ook de senioren die meedoen aan het Balkonbewegen aan de Bloemendaalselaan kregen woensdag een bosje tulpen. Foto: J.P.Kranenburg

Tulpen van Clubhuis De Derde Helft voor 965 Leiderdorpse senioren

Algemeen Maatschappelijk

965 Leiderdorpse senioren zijn woensdag 31 maart blij gemaakt met een bos tulpen. Commissieleden van Clubhuis De Derde Helft brachten de tulpen op coronaveilige manier bij onder meer Huis ter Does, Leythenrode en de Bloemendaalselaan, waar de bovenstaande foto gemaakt is.

De Derde Helft organiseert sinds eind 2018 sportieve en gezellige ochtenden voor 55-plussers bij voetbalclub RCL en hockeyclub Alecto. Als gevolg van de cororamaatregelen staan die ochtenden noodgedwongen op pauze, maar ze gaan weer van start zodra dat kan. Wel organiseert De Derde Helft bij verschillende seniorencomplexen in het dorp ‘BalkonBewegen’. Daarbij doen ouderen vanaf hun eigen balkon of galerij, wekelijks mee aan een half uurtje bewegen op muziek onder leiding van een professional.

De Derde Helft brengt een digitale nieuwsbrief uit waarin alle geplande activiteiten staan. Deze nieuwsbrief is aan te vragen via de website clubhuisdederdehelft.nl.


De tulpen die De Derde Helft woensdag uitdeelden, zijn gedoneerd door Kwekerij van der Spek uit Nieuwe Wetering.

Uit de krant