Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>LOV voorzitter Lorien de Roode en wethouder Willem Joosten (op de achtergrond) op bezoek bij schoenwinkel Ad Noyen.&nbsp;&nbsp;</p>

LOV voorzitter Lorien de Roode en wethouder Willem Joosten (op de achtergrond) op bezoek bij schoenwinkel Ad Noyen.  

(Foto: J.P.Kranenburg)
Ondernemers

LOV en gemeente bezoeken ondernemers Winkelhof

Wethouder Willem Joosten (VVD) van economische zaken en voorzitter Lorien de Roode van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging (LOV) brachten vorige week donderdag een bezoek aan een aantal ondernemers in winkelcentrum Winkelhof. Het bezoek was niet zomaar voor de gezelligheid. Veel ondernemers hebben het momenteel moeilijk en de gemeente en de LOV wilden zo hun betrokkenheid tonen. De winkeliers kregen een bos bloemen en er werd met ze gesproken over het ondernemerschap in tijden van corona.

Andere onderwerpen van gesprek waren het nieuwe economische beleid dat de gemeente momenteel aan het ontwikkelen is en de promotie van Leiderdorp. “Eén van de winkeliers kwam met de suggestie voor een klankbordgroep van ondernemers, juist voor dit soort onderwerpen. Dat is een goede tip die we zeker meenemen”, zegt Joosten.

Volgens de wethouder is het de bedoeling dat dit soort werkbezoeken vaker plaatsvinden. “Een maand geleden hebben we horecazaken bezocht, dat moest toen vanwege corona digitaal. En binnenkort gaan we langs bij AREA071. We vinden het belangrijk om zichtbaar en aanspreekbaar te zijn in het dorp.”

Meer berichten