Logo leiderdorpsweekblad.nl
Bij verlies kan het prettig zijn te praten met lotgenoten.
Bij verlies kan het prettig zijn te praten met lotgenoten. (Foto: PR)
Jongeren

Ontmoetingsgroep voor jongvolwassenen met rouw

Je bent jong en dan komt je vader, moeder, broer, zus, vriend of vriendin te overlijden. Je leven wordt overhoop gegooid. De wereld draait door, maar voor jou is niets meer hetzelfde. Dan kan het fijn zijn te praten met mensen die hetzelfde meegemaakt hebben en beter snappen wat jij doormaakt.

Op dinsdagavond 6 april start - onder voorbehoud van het opheffen van de avondklok - een ontmoetingsgroep voor jongvolwassenen (18-35 jaar) met rouw. Onder deskundige begeleiding vanuit Humanitas Steun bij Verlies en Issoria Rouwondersteuning komt de groep negen keer bij elkaar (6, 13, 20 april, 11, 18, 25 mei, 1, 8 juni en 7 september). De bijeenkomsten vinden van 19.30 tot 21.30 uur plaats in de Regenboog aan de Watermolen 1 in Leiden (Merenwijk).

Neem voor informatie, kennismakingsgesprek en aanmelding contact op met Jacinta van Harteveld van Issoria Rouwondersteuning (e-mail info@issoria.nl, tel. 06 30267068, website www.issoria.nl) of Nelleke van der Oord van Humanitas Rijnland Steun bij Verlies (e-mail steunbijverlies@humanitas-rijnland.nl, tel. 06 13123575, website www.humanitas.nl/rijnland).

In de ontmoetingsgroep partnerverlies, die eveneens begin april start, is nog één plek vrij.

Meer berichten