Logo leiderdorpsweekblad.nl
Afbeelding van Mudassar Iqbal via Pixabay
Oproep

Wie sponsort het toilet in de natuurspeeltuin?

De Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp is op zoek naar sponsoren om het mogelijk te maken ook dit jaar een mobiel toilet in de natuurspeeltuin in sport- en recreatiepark De Bloemerd te plaatsen.

Sinds 2014 wordt steevast half maart een mobiel toilet in de speeltuin geplaatst dat tot eind oktober blijft staan. Een noodzakelijke voorziening omdat bezoekers vaak lang in de natuurspeeltuin verblijven en er in de buurt geen altijd toegankelijke toiletten zijn. Bovendien komen er nu in de coronatijd ook meer bezoekers. Het is niet de bedoeling dat kinderen met hoge nood de bosjes ingaan want het is ook belangrijk dat de tuin schoon blijft.

De Stichting Natuurspeeltuin is een vrijwilligersorganisatie die het financieel moet hebben van giften. Voor de huur van een mobiel toilet is een bedrag van 700 euro nodig. Tot nu toe is het elk jaar gelukt dat geld bij elkaar te krijgen, meldt het bestuur van de stichting. “Als alle trouwe bezoekers van de tuin een bijdrage willen geven, gaat het vast ook dit jaar weer lukken.”

Bijdragen kunnen overgemaakt worden naar bankrekening NL68RABO0135831326 ten name van Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp onder vermelding van ‘Toilet’. Zie www.natuurspeeltuin.nl voor meer informatie.

Meer berichten