Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Lions president Erwin van Achthoven (rechts) overhandigt de cheque aan Nelly van der Does en Roeland van Velzen van Hospice de Mare, die zeer verguld waren met deze eerste bijdrage uit de Leiderdorpse gemeenschap voor het hospice.</p>

Lions president Erwin van Achthoven (rechts) overhandigt de cheque aan Nelly van der Does en Roeland van Velzen van Hospice de Mare, die zeer verguld waren met deze eerste bijdrage uit de Leiderdorpse gemeenschap voor het hospice.

(Foto: PR)
Maatschappelijk

Leiderdropjes leveren 12.800 euro op voor Hospice de Mare

De president van Lionsclub Leiderdorp, Erwin van Achthoven, overhandigde recentelijk een cheque van 12.800 euro aan Nelly van der Does en Roeland van Velzen van de Stichting Hospice De Mare. Dat gebeurde aan de Hoogmadeseweg in Leiderdorp, waar naar verwachting in de tweede helft van dit jaar gestart kan worden met de nieuwbouw voor het hospice.

In november en december 2020 organiseerde de Lionsclub Leiderdorp voor de tweede keer een ‘Leiderdropjes’ actie waarbij potjes met snoep werden verkocht voor het goede doel. De opbrengst was dit keer bedoeld om de realisatie van het nieuwe Hospice De Mare in Leiderdorp te ondersteunen. Ondanks de beperkingen vanwege corona lukte het toch duizenden potjes te verkopen. In overleg met het bestuur van de hospice is gekozen om het geld van deze actie te gebruiken voor de inrichting van de keuken.

Meer berichten