Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Gezellige drukte op de Leiderdorpse ijsbaan in januari 2017. Vanwege corona zal de komende dagen als de baan open gaat noodgedwongen veel minder druk zijn.&nbsp;</p>

Gezellige drukte op de Leiderdorpse ijsbaan in januari 2017. Vanwege corona zal de komende dagen als de baan open gaat noodgedwongen veel minder druk zijn. 

(Foto: Johan Kranenburg)

Leiderdorpse natuurijsbaan waarschijnlijk dinsdag open

Als het een beetje meezit, gaat de natuurlijsbaan van de Vereniging IJssport Leiderdorp in het Weteringpark morgen open. Alleen leden van de VIJL hebben die dag toegang. Hou de website ijssportleiderdorp.nl in de gaten voor de meest actuele informatie. 

De vrijwilligers van de VIJL werken momenteel uit alle macht om een prachtige ijsvloer te maken. Het ziet ernaar uit dat deze dinsdag klaar zal zijn voor gebruik. Die eerste dag is de ijsbaan alleen toegankelijk voor leden. Zij moeten wel vooraf inschrijven want er mag maar een beperkt aantal schaatsers tegelijk de baan op. 

Op woensdagmiddag 10 februari is er van 13.00 tot 17.00 uur tijd gereserveerd voor de jeugd onder 13 jaar. De VIJL werkt met een online inschrijfsysteem dat te vinden is op de website ijssportleiderdorp.nl. Voor het schaatsen zijn tijdsblokken van twee uur gereserveerd zodat het aantal aanwezigen gecontroleerd kan worden. Online inschrijven is voor leden gratis - altijd bij ticket controle je lidmaatschap laten zien - en niet-leden kunnen online betalen. De toegang is 2,50 euro voor jeugd tot 18 jaar en 5 euro voor 18-plussers. Koek en zopie is in een kraampje beschikbaar. Betalen uitsluitend via pin.

Meer berichten