Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Kokkies Pauline, Maarten, Marcel, Ben en Leo.</p>

Kokkies Pauline, Maarten, Marcel, Ben en Leo.

(Foto: J.P.Kranenburg)

Alternatief kerstdiner Tamarco

Traditioneel vindt op de laatste zaterdag voor Kerstmis het kerstdiner van de Leiderdorpse show- en marchingband Tamarco plaats. Helaas kon dat dit jaar vanwege corona niet doorgaan. Maar de Tamarco kokkies waren niet voor één gat gevangen en bedachten een alternatieve versie voor de kerstmaaltijd. Dit jaar geen 110 personen in het clubhuis maar een afhaal-thuis-kerstdiner voor de leden die dat wilden.

Pauline, Maarten, Marcel, Ben en Leo gingen drie dagen keihard aan de slag en bereiden een heerlijk 4-gangen keuzediner. De Tamarco-leden en vrienden konden voor een klein bedrag kiezen uit drie soepen, twee voorgerechten, drie hoofdgerechten, drie bijgerechten en een grand dessert. Verder kon men kiezen uit een wijn en bierpakket.

Nadat alles was bereid moest het worden ingepakt, waarbij Vis van het Hof uit Winkelhof de verpakkingsmaterialen sponsorde.


Drive thru

Zaterdag was de uitgifte van het diner. De maaltijden konden via een drive thru bij het clubhuis aan de Van der Marckstraat, waarbij iedereen een tijdslot kreeg om opstoppingen te voorkomen.

Om het helemaal af te maken, zorgden de organisatoren dezelfde avond ook nog voor een online thuis-kerstbingo en thuis-fotowedstrijd.

Meer berichten