Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>In plaats van de gebruikelijke decemberdrukte is het nu heel stil in Winkelhof. Maar bij een flink aantal gesloten winkels kan via de website WinkelhofBezorgt.nl wel besteld worden. | Foto: J.P. Kranenburg</p>

In plaats van de gebruikelijke decemberdrukte is het nu heel stil in Winkelhof. Maar bij een flink aantal gesloten winkels kan via de website WinkelhofBezorgt.nl wel besteld worden. | Foto: J.P. Kranenburg

(Foto: J.P.Kranenburg)
Ondernemers

Winkelhof komt met bezorgsite

Door de aangescherpte coronamaatregelen zijn veel winkels in het Leiderdorpse winkelcentrum Winkelhof gesloten. Bij een flink aantal van die winkels is het toch mogelijk bestellingen te plaatsen. De artikelen worden dan - binnen Leiderdorp - als het even kan nog dezelfde dag thuisbezorgd of kunnen afgehaald worden. Speciaal hiervoor is de website WinkelhofBezorgt.nl gemaakt. 

Op deze site kan het winkelend publiek in één oogopslag zien bij welke winkels besteld kan worden. Via de website wordt doorgelinkt naar iedere individuele winkelier. Bestellen kan vervolgens via de eigen website van de winkelier, via social media of telefonisch.

Dinsdagochtend telde de site al elf winkels en dat aantal is groeiende. Er zijn onder andere winkels in de categorieën kleding, wonen, speelgoed en gezondheid.        

“We willen op deze manier toch onder de aandacht van onze klanten blijven en natuurlijk omzet maken”, zegt Wilbur Gans van baby- en kindermodezaak byDaans. “Mensen die ‘gewoon’ online shoppen hebben inmiddels wel gemerkt dat het erg lang kan duren voor bestellingen afgeleverd worden. Wij kunnen dat beter en hopen dat de Leiderdorpers hierdoor worden overgehaald om hun inkopen bij de lokale ondernemers te blijven doen.” 

WinkelhofBezorgt.nl blijft actief zolang de lockdown duurt.

Meer berichten