Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Bij Leythenrode verzamelden de Vrienden zich aan de voorkant voor een veilige overhandiging van de cadeaubonnen aan Anja van Rijn (naast de mand), Diana van &#39;t Hof en Agnes van Buiten. Het Vrienden-bestuur, Melinda Voerman, Monique Sloot en Michel Verheij, maakte symbolisch een diepe buiging voor alle medewerkers. Natuurlijk was ook Birgitta Weimar (directeur Woonzorg) aanwezig bij de overhandiging.&nbsp;</p>

Bij Leythenrode verzamelden de Vrienden zich aan de voorkant voor een veilige overhandiging van de cadeaubonnen aan Anja van Rijn (naast de mand), Diana van 't Hof en Agnes van Buiten. Het Vrienden-bestuur, Melinda Voerman, Monique Sloot en Michel Verheij, maakte symbolisch een diepe buiging voor alle medewerkers. Natuurlijk was ook Birgitta Weimar (directeur Woonzorg) aanwezig bij de overhandiging. 

(Foto: PR)
Maatschappelijk

Vrienden-stichtingen bedanken zorgpersoneel verpleeghuizen

Het zorgpersoneel van Leythenrode in Leiderdorp en Oudshoorn in Alphen aan den Rijn, beiden onderdeel van de Alrijne zorggroep, werd vorige week woensdag verrast met cadeaubonnen, die werden geschonken door de Vrienden-stichtingen van de verpleeghuizen.

Woensdagochtend 9 december arriveerden de bestuursleden van de beide Vrienden-stichtingen bij de verpleeghuizen om een ferm “DANKJEWEL” uit te spreken richting de zorgmedewerkers voor hun uitzonderlijke inzet van de afgelopen maanden tijdens deze vervelende coronatijd. Je zult maar op alle fronten (zorg, huishouding, facilitair, administratie, technische dienst, keuken, etc,) alle zeilen moeten bijzetten om de bewoners het gevoel te geven dat ze omringd worden door dierbaren, terwijl familie nauwelijks mag komen en vrijwilligers ook maar mondjesmaat mogen worden ingezet.

Daarom bedachten de ‘Vrienden’ om alle werknemers een cadeaubon te geven met een persoonlijk bedankje erbij, zodat ze weten dat hun gemotiveerdheid en energie enorm gewaardeerd wordt.

Meer berichten