Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>De Leiderdropjes zijn weer terug. &nbsp;</p>

De Leiderdropjes zijn weer terug.  

(Foto: PR)

Leiderdropjes voor nieuw Hospice

De komst van een hospice in Leiderdorp komt nu toch snel dichterbij. Stichting Hospice de Mare heeft onlangs de onderhandelingen met het college van B en W van Leiderdorp succesvol afgesloten en er is overeenstemming over de locatie in Leiderdorp.

De Stichting heeft een architect opdracht gegeven om een ontwerp voor het Hospice te maken en heeft het definitieve ontwerp vastgesteld. Bijna alle lichten staan op groen. Het wachten is op formele besluitvorming van het college dat naar alle waarschijnlijkheid medio december volgt. Het streven blijft om medio 2022 de deuren te kunnen openen en de gasten te mogen ontvangen. Het opzetten en uiteindelijk exploiteren van een hospice kost veel geld en de financiering ervan gebeurt onder andere door ‘crowdfunding’ vanuit de gemeenschap.

Leiderdropjes
De Lions van Lionsclub Leiderdorp zijn blij met de komst van een hospice in Leiderdorp en hebben daarom de handen ineengeslagen. Ze zijn opnieuw gestart met de twee jaar geleden zo succesvolle ‘Leiderdropjes actie’. Ook dit jaar en begin volgend jaar worden de dropjes in potjes met een prachtige wikkel waarop het logo van het hospice en de Lions staan, verkocht. Veel winkeliers in Leiderdorp doen mee en hebben de potjes komende weken in hun winkel staan. Zo hopen de Lions en de Stichting een geweldig bedrag op te halen dat bestemd is voor de keuken van het hospice. Info: www.leiderdorp.lions.nl/leiderdropjes

Meer berichten