Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>LOV voorzitter Lorien de Roode en wethouder Willem Joosten legden hun eerste visite af bij het echtpaar Den Elzen van de gelijknamige schoenmodezaak.&nbsp;</p>

LOV voorzitter Lorien de Roode en wethouder Willem Joosten legden hun eerste visite af bij het echtpaar Den Elzen van de gelijknamige schoenmodezaak. 

(Foto: J.P.Kranenburg)
Ondernemers

Leiderdorpse ondernemers in het zonnetje op ‘Dag van de Ondernemer’

Drie Leiderdorpse bedrijven kregen vrijdag 20 november een verrassingsbezoek van wethouder Willem Joosten (VVD, economische zaken) en voorzitter Lorien de Roode van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging. Joosten en De Roode gingen langs bij Den Elzen Schoenen, Jeroen de Vink Hairstudio en Visagie, en Fitsynergy om ze bloemen te brengen en ze een hart onder de riem te steken in deze moeilijke tijden van corona.

De dag voor de visite was niet toevallig gekozen: 20 november is de Landelijke Dag van de Ondernemer. Ook de keuze van de bedrijven had niets toevalligs: ze vielen afgelopen januari alle drie in de prijzen bij de uitreiking van de tweejaarlijkse Leiderdorpse Ondernemersprijs. Het echtpaar Den Elzen won toen de vakjuryprijs, de publieksprijs ging naar Jeroen de Vink en Glenn van der Fits van Fitsynergy kreeg de LOV-trompet als aanmoedigingsprijs voor de meest aansprekende startende ondernemer.

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van MKB-Nederland. De belangenorganisatie voor het Midden- en Kleinbedrijf vindt dat ondernemers respect verdienen voor hun inzet en dat er een moment moet zijn waarop aandacht wordt gegeven aan het belang van ondernemers voor Nederland, een dag waarop het ondernemerschap wordt gevierd en ondernemers worden bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Via de drie Leiderdorpse ondernemers die vrijdag bloemen kregen, willen Joosten en De Roode alle Leiderdorpse ondernemers in het zonnetje zetten.


Meer berichten