Logo leiderdorpsweekblad.nl
Voor wie het huis echt niet kan verlaten, biedt Bplus C bezorging aan huis, via medewerkers van Het Kringloopwarenhuis.
Voor wie het huis echt niet kan verlaten, biedt Bplus C bezorging aan huis, via medewerkers van Het Kringloopwarenhuis. (Foto: PR)
boeken

Boekenafhaalservice BplusC is terug

Nu alle bibliotheeklocaties in verband met de coronamaatregelen weer gesloten zijn, is ook de boekenafhaalservice van BplusC terug. Boeken kunnen worden besteld en afgehaald bij de bibliotheken van BplusC en de Bibliobus. Voor wie echt het huis niet kan verlaten, biedt BplusC bezorging aan huis.


Hoe werkt het?

De boekenafhaalservice werkt heel eenvoudig. Stuurt een mailtje naar klantenservice@BplusC.nl met de volgende informatie:

- naam
- e-mailadres
- bibliotheekpasnummer
- voorkeur voor genres
- bibliotheeklocatie
- 2 of 3 dagdelen waarop je de boeken bij voorkeur wilt ophalen (ochtend of middag)
- of je het gratis Nederland Leest-geschenkboek in het tasje wilt ontvangen

Wie niet kan mailen,kan bellen naar 0900-23 23 000. Houd er wel rekening mee dat BplusC werkt met een beperkte bezetting.

Vervolgens gaan de bibliothecarissen aan de slag. Zij stellen een pakket van vijf titels voor de aanvrager samen. Het is ook mogelijk te kiezen voor een verrassingspakket. Voor jeugdleden geldt dat ze altijd een mix van leesboeken en informatieve boeken ontvangen. Jeugdleden moeten hun leeftijd en/of AVI-niveau melden.


Ophalen

Leners ontvangen een mail met daarin een tijd en de locatie, waar ze hun pakket geheel contactloos kunt ophalen. Bij ophalen moet de bibliotheekpas getoond worden. Bij de Leiderdorpse bibliotheek in gebouw De Werf aan de Simon Smitweg 9 is het afhaalpunt bij het raam aan de zijkant.

Boeken kunnen worden ingeleverd via de inleverbrievenbus/boekenbrievenbus van de bibliotheek.


Thuisbezorging

Voor wie echt het huis niet kan verlaten, biedt Bplus C bezorging aan huis, via medewerkers van Het Kringloopwarenhuis.

Meer berichten