Sinterklaas krijgt bijzonder welkom in Leiderdorp, iedereen kan meekijken
Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>Burgemeester Driessen verwelkomt Sinterklaas dit jaar op zaterdagochtend 21 november in de studio van Unity.NU.</p>

Burgemeester Driessen verwelkomt Sinterklaas dit jaar op zaterdagochtend 21 november in de studio van Unity.NU.

(Foto: Johan Kranenburg)

Sinterklaas krijgt bijzonder welkom in Leiderdorp, iedereen kan meekijken

Sinterklaas komt dit jaar toch naar Leiderdorp. De Stichting Sint Nicolaas Intocht Leiderdorp heeft een alternatief programma bedacht.

Op zaterdag 21 november komen de Sint en een aantal pieten naar de studio van Unity.NU. Tijdens deze uitzending, die duurt van 8.00 tot 12.00 uur, krijgt Sinterklaas ook een video te zien, waarin de kinderen uit Leiderdorp en de regio een boodschap aan hem doorgeven.

Opnames in Winkelhof

Wil jij ook een boodschap voor Sinterklaas inspreken, dan kan dat op zaterdag 14 november tussen 11.00 uur en 14.00 uur in Winkelhof. Unity.NU zal dan in Winkelhof aanwezig zijn en de kinderen kunnen voor de camera van Unity.NU de groeten doen aan Sinterklaas, en hem vertellen wat er op het verlanglijstje staat.

Alle opgenomen berichten worden zaterdag 21 november uitgezonden op televisie. Die dag is Sinterklaas in de studio, waar hij ontvangen wordt door burgemeester Laila Driessen. Ook zullen er diverse optredens zijn. Zo komt Henk Westbroek naar de studio om zijn nieuwe Sinterklaassingel te laten horen.

De speciale Sinterklaasuitzending start zaterdag 21 november om 8.00 uur en gaat tot 12.00 uur door. Sinterklaas komt even na 9.00 uur aan in de studio. Unity.NU is in Leiderdorp te ontvangen via Ziggo kanaal 40, de uitzending is ook online te bekijken via www.unity.nu.

Meer berichten