Groot Leiderdorps Dictee online
Logo leiderdorpsweekblad.nl
<p>In voorgaande jaren maakten de deelnemers het dictee in de raadszaal van het Leiderdorpse gemeentehuis. Dit jaar kan dat niet en gaat het Groot Leiderdorps Dictee geheel online. &nbsp;</p>

In voorgaande jaren maakten de deelnemers het dictee in de raadszaal van het Leiderdorpse gemeentehuis. Dit jaar kan dat niet en gaat het Groot Leiderdorps Dictee geheel online.  

(Archieffoto: C. v.d. Laan)

Groot Leiderdorps Dictee online

 Op woensdagavond 18 november om 20.00 uur start het negende Groot Leiderdorps Dictee, georganiseerd door de Volksuniversiteit Leiderdorp (LVU) in nauwe samenwerking met de gemeente. De coronaregels maken het onmogelijk om, zoals de traditie wil, de deelnemers bij elkaar te brengen in het Leiderdorpse gemeentehuis. Dit keer kunnen belangstellenden uitsluitend online aan het dictee meedoen.

Het dictee is geschreven door taalkundige Wouter van Wingerden. Zoals altijd zal burgemeester Laila Driessen het dictee voorlezen in het gemeentehuis. De deelnemers zullen haar via live stream kunnen horen en zien en hun werk vervolgens digitaal insturen.

Belangstellenden kunnen zich aanmelden bij de LVU met een mailbericht aan info@volksuniversiteitleiderdorp.nl.

Meer berichten