Logo leiderdorpsweekblad.nl
Evenement

Minikoraal en veel meer live op TV bij Unity.NU

Burgemeester van der Werf in pre-coronatijd.
Burgemeester van der Werf in pre-coronatijd. (Archieffoto)

De viering van het Leidens Ontzet is dit jaar zonder publiek maar de regionale omroep Unity.NU is er zoveel mogelijk wél bij en zendt de verschillende programmaonderdelen live uit via radio en televisie.

Dat begint met het minikoraal op vrijdag 2 oktober. Burgemeester van der Werf zingt zijn liedjes dit jaar zonder publiek in de Stadsgehoorzaal en Unity.NU zendt dat live uit. Ook de – alternatieven voor – de taptoe, reveille, haring & wittebrood en optocht worden uitgezonden.

Op vrijdag 2 oktober is het feest bij alle 3 oktober liefhebbers thuis. Artiesten die normaliter in de stad optreden, zijn nu live te zien via de televisie. Onder andere Henk Dissel, O’Nine, Roselle, Theodoor en Menno Aben treden op. Deze uitzending start om 21.00 uur en duurt tot 03.00 uur. Direct daarna begint de opmaat naar de reveille, waar Unity.NU ook live bij is.

De live uitzending van Unity.NU start vrijdag 2 oktober om 12.00 uur en gaat door tot en met met zaterdag 3 oktober 21.00 uur. Met je radio en of televisie aan, hoef je dus niets te missen rondom Leidens Ontzet 2020.

Unity.NU in de Leidse regio op de radio te ontvangen via 105.7FM en op TV via Ziggo kanaal 40 en KPN 1412.

Meer berichten