Coronaherdenking in Dorpskerk Leiderdorp
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Dorpskerk aan de Hoofdstraat 19 in Leiderdorp.
De Dorpskerk aan de Hoofdstraat 19 in Leiderdorp. (Foto: J.P. Kranenburg)
corona

Coronaherdenking in Dorpskerk Leiderdorp

Covid-19 was en is voor ieder ingrijpend, maar zeker voor mensen die te maken hadden met het overlijden van een naaste. Bij velen van hen is de behoefte aanwezig om terug te kijken op deze moeilijke periode. Daarom organiseren de Protestantse Kerk Leiderdorp en Arum Uitvaartzorg op zondagmiddag 20 september een bijeenkomst in de Dorpskerk aan de Hoofdstraat 19 in Leiderdorp.

Tijdens de bijeenkomst worden woorden van meeleven, herinneringen, troost en bemoediging worden op verschillende manieren geuit. Aan het programma werken mee Hester Smits (predikant), Matthias Konijnenberg (orgel/piano), Peter van Veen (piano), Mariëtte Burm (lier) en Emma Brown (zangeres).

De bijeenkomst zal geheel verlopen volgens de coronaregels waardoor er maar een beperkt aantal plaatsen is. Wie erbij wil zijn, moet zich aanmelden via e-mailsamendelen@arumuitvaartzorg.nl of telefonisch 071 572 00 76. De aanmelding moet uiterlijk vrijdag 18 september om 12.00 uur binnen zijn bij de organisatoren.

Op enkele momenten in het programma kan, onder passende muzikale klanken, een presentatie getoond worden ter herinnering aan de overledenen. Het is daarom mogelijk om bij de aanmelding een foto van een dierbare te voegen. Het insturen van een foto betekent dat de inzender toestemming geeft om deze op te nemen in de presentatie.


Meer berichten