Cheque voor Stichting Nadja
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Dani en Jasper (rechts) reiken de cheque uit aan Nadja en Anne  van Stichting Nadja.
Dani en Jasper (rechts) reiken de cheque uit aan Nadja en Anne van Stichting Nadja. (Foto: PR)
Onderwijs

Cheque voor Stichting Nadja

Dani en Jasper, die deze zomer afzwaaiden van de Leiderdorpse basisschool Eckerlyc, konden onlangs een cheque van ruim 100 euro overhandigen aan Stichting Nadja. Het geld hadden ze bijeengebracht met verkoop van artikelen via een webshop, een afsluitend project in groep 8. 

Ook voor groep 8 van de Leiderdorpse basisschool Elckerlyc was het aanpassen dit schooljaar. Normaal wordt aan het eind van het schooljaar gewerkt aan het opzetten van een eigen bedrijfje. De producten daarvan worden verkocht tijdens het zomerfeest en de opbrengst gaat naar een goed doel. Corona zette echter een streep door het zomerfeest. 

Maar overal is een oplossing voor. In verschillende groepjes hebben de kinderen een webshop gemaakt. Dani en Jasper kozen voor een webshop met zelfgemaakte armbandjes, gebarenkaarten en verschillende artikelen die beschikbaar waren gesteld door Fijnuit.nl. Het goede doel waar zij voor kozen was de Stichting Nadja, die zich inzet voor vrijetijdsbesteding voor kinderen met een beperking. In de vier dagen dat de webshop online was, haalden zij met de verkoop en een aantal gulle donaties het mooie bedrag op van € 101,50. Op de foto is te zien hoe ze trots de cheque uitreiken aan Nadja en Anne van Stichting Nadja.

Meer berichten