Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Amerikaanse oude auto’s in de stijl van de film Grease kregen op de eerste avond een ere-plek op de eerste rij.
De Amerikaanse oude auto’s in de stijl van de film Grease kregen op de eerste avond een ere-plek op de eerste rij. (Foto: Ed Geels Fotografie)
Erop uit

Nog enkele weken drive-in bios langs A4

Met een goedbezochte première is de A4 Drive-In sinds vrijdag 24 juli een feit. Gemist? De komende weken kun je bijna dagelijks volop genieten van films die nog komen. Je hoeft alleen afslag Roelofarendsveen op de A4 te nemen!

De Amerikaanse oude auto’s in de stijl van de film Grease kregen op de eerste avond terecht een ere-plek op de eerste rij. Personeel was uitgedost in heuse jaren vijftigstijl en zat er een smetje op je auto: dan zorgden Beb en Toos ervoor dat het binnen ‘een poep en een zucht’ weer spik en span was. Ook de tweede film die vrijdag was volle bak. Het kersverse filmseizoen is hiermee succesvol geopend.

Goed beeld, goed geluid

De komende weken staan er nog tal van films op het programma. Van Penoza The Final Chapter tot Countdown. Zelfs de premièrefilm Grease wordt nog diverse malen getoond. Sommige films starten ’s avonds laat, andere als het nog volop licht is. Maar dat is geen probleem voor het hypermoderne scherm van vijf bij tien. Goed beeld en prima geluid via je eigen autoradio. Heb je geen FM-radio? Dan kun je er een losse speaker huren bij de bar. Kortom: aan alles is gedacht. 

Genieten!

Vanaf elke plek is de film goed te zien, eten en drinken bestellen kan (vanuit de auto) bij een van de foodtrucks, zodat je alleen nog maar hoeft te genieten van de film die A4 Drive-In voor je in petto heeft. Benieuwd naar de kalender? Check www.A4drive-in.nl. Hier vind je ook allerlei informatie en kun je reserveren. 

Meer berichten