Logo leiderdorpsweekblad.nl
Voor de school aan de Leeuwerikstraat 6 werden sprinkussens en twee stormbanen neergezet.
Voor de school aan de Leeuwerikstraat 6 werden sprinkussens en twee stormbanen neergezet. (Foto: J.P.Kranenburg)
onderwijs

Bijzonder schooljaar eindigt met springfeest

De Leiderdorpse basisschool Prins Willem-Alexander heeft het schooljaar gisteren feestelijk afgesloten op het eigen schoolplein. 

Dat het afgelopen schooljaar ook voor de kinderen van de Prins Willem-Alexanderschool (PWA) in Leiderdorp een jaar was om nooit te vergeten, dat hoeven we niet uit te leggen. Maar ondanks de enorme negatieve impact op de hele samenleving heeft iedereen hier ook enorm veel van geleerd. De kinderen hebben een stuk zelfstandigheid laten zien zoals je normaal gesproken pas op de middelbare school leert. De leerkrachten maakten de omschakeling naar digitaal lesgeven en de ouders zijn part-time leerkracht geworden. Uiteindelijk heeft iedereen keihard gewerkt. 

Helaas zijn er echter ook dingen niet door gegaan, zoals de Avondvierdaagse, waar altijd een grote groep PWA-leerlingen in schoolverband aan meedoet, en ook het schoolreisje. Daarom heeft de ouderraad van de PWA besloten om voor de kinderen een feestje te organiseren om het schooljaar af te sluiten. In samenwerking met Springkussenverhuur Vlietlanden zijn twee stormbanen en twee springkussens op het grasveld voor de school aan de Leeuwerikstraat neergezet en hebben de kinderen zich een hele dag kunnen vermaken. 

Wat een feest was dat. Een geweldige manier om de zomervakantie in te luiden: iedereen prettige vakantie!

Meer berichten