Dominee Esther de Paauw neemt zondag afscheid van Leiderdorp | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Esther de Paauw nam het initiatief voor Kerstnacht in de Houtkamp en ging vier keer voor in deze dienst.
Esther de Paauw nam het initiatief voor Kerstnacht in de Houtkamp en ging vier keer voor in deze dienst. (Foto: F.J. Onvlee)

Dominee Esther de Paauw neemt zondag afscheid van Leiderdorp

Na tien jaar te hebben gewerkt voor de Protestantse Gemeente Leiderdorp begint dominee Esther de Paauw aan een nieuwe baan in Wassenaar. Aanstaande zondag neemt ze afscheid in een digitale kerkdienst die vanaf 10.00 uur online staat op www.pgleiderdorp.nl.

Esther de Paauw  is geliefd om haar heldere uitleg over de Bijbel: leerzaam en met beide voeten in de hedendaagse wereld. Kerstnacht in de Houtkamp was haar initiatief en is niet meer weg te denken uit Leiderdorp. Jong en oud voelt zich bij haar thuis en neemt daarom met spijt afscheid van de 36-jarige predikant. 

In het Leiderdorps Weekblad van donderdag 4 juni vindt u een uitgebreid afscheidsinterview met Esther de Paauw.  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>