CU-SGP-fractie bedankt medewerkers Leiderdorpse milieustraat en buitendienst | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
De medewerkers van de milieustraat en de buitendienst in Leiderdorp werden vorige week dinsdag verrast door raadslid Geert Schipaanboord (geheel rechts) en burgerraadslid Arie Janssen van de ChristenUnie-SGP die taarten kwamen brengen. | Foto: PR
De medewerkers van de milieustraat en de buitendienst in Leiderdorp werden vorige week dinsdag verrast door raadslid Geert Schipaanboord (geheel rechts) en burgerraadslid Arie Janssen van de ChristenUnie-SGP die taarten kwamen brengen. | Foto: PR (Foto: PR)

CU-SGP-fractie bedankt medewerkers Leiderdorpse milieustraat en buitendienst

De fractie van ChristenUnie-SGP in de Leiderdorpse gemeenteraad bracht dinsdagmorgen 26 mei een bezoekje aan de milieustraat aan de Simon Smitweg. De milieustraatmedewerkers en de mensen van de buitendienst kregen een taart van de politici als dank voor hun tomeloze inzet in de afgelopen drukke weken.

Omdat mensen vanwege de coronamaatregelen meer thuis zijn, gaan ze ook meer opruimen. “Ze beginnen op zolder met de opruiming en als ze het hele huis gehad hebben, beginnen ze weer opnieuw,” zo schetst een van de medewerkers de situatie. Daarom was het afgelopen weken erg druk op de milieustraten in heel het land.

Zo ook in Leiderdorp. Per dag kwamen er ongeveer zeshonderd mensen naar de Leiderdorpse milieustraat en dat is fors meer dan normaal. Er stonden meermaals lange rijen tot aan de Persant Snoepweg. Toch was de sfeer goed en de bezoekers van de milieustraat staken graag waar nodig een helpende hand toe.

Ondanks de coronacrisis gaat ook het ophalen van huisvuil onverminderd door. Fractievoorzitter Geert Schipaanboord: “Ik ben onder de indruk van de inzet van onze gemeentelijke mensen, en het was mooi om onze waardering vandaag concreet te maken.”

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>