Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR

Activiteiten rondom 400 jaar Dorpskerk deels uitgesteld, deels afgelast

Door de coronamaatregelen van de Nederlandse regering is een aantal activiteiten rondom het 400-jarig bestaan van de Dorpskerk noodgedwongen afgelast. Tot en met september worden er geen evenementen georganiseerd. 

Dat betekent dat de speciale avond met de Leidse burgemeester Henri Lenferink, de puzzeltocht voor basisscholen, de avondvierdaagse door de kerk en het schilderen en tekenen rond de Dorpskerk allemaal niet doorgaan.

Het betekent overigens niet dat hele programma in duigen valt. Mogelijk wordt het een en ander verplaatst naar later dit jaar of anders naar 2021. Het ‘grote’ feest op 12 september vindt eveneens geen doorgang en zal pas volgend jaar plaatsvinden. De organisatie houdt de moed erin en hoopt dat de Leiderdorpers later dit jaar en mogelijk in 2021 de verjaardag van de Dorpskerk groots met ons mee willen vieren!

Intussen ligt het jubileumboek bij de drukker. Dit is alvast te bestellen via www.dorpskerk400.nl. Ook is een unieke Dorpskerkpuzzel (1000 stukjes) verkrijgbaar via deze website.

Meer berichten