Jonge tennissers weer op de baan bij LTC de Munnik
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Lisa Schouten op de tennisbaan. De foto is gemaakt door haar moeder die door het hek van een afstandje mocht toekijken.
Lisa Schouten op de tennisbaan. De foto is gemaakt door haar moeder die door het hek van een afstandje mocht toekijken. (Foto: )

Jonge tennissers weer op de baan bij LTC de Munnik

Wat hadden ze er zin in! Kinderen en tennisleraren stonden woensdagmiddag 29 april eindelijk weer op de baan bij de Leiderdorpse tennisclub de Munnik.

Vanwege het coronarisico mogen alleen de jongste leden tot en met 18 jaar nu weer komen; tennislessen en/of vrijspelen op afspraak en niet socializen. Ouders of seniorleden zijn nog niet welkom op het park.

Looproutes

Bestuurslid Ton van der Zwet: "Om één uur stond iedereen te stuiteren voor het hek. De kinderen waren enorm enthousiast om te beginnen. Op ons park is het relatief makkelijk om looproutes te maken en je aan de regels te houden. Ouders van de allerjongsten (6 jaar!) stonden tegen het hek aan geplakt. Best spannend om op afstand te moeten blijven natuurlijk. Maar iedereen is heel blij dat er weer gespeeld kan worden!"

Introductiecursus voor kinderen

Samen met Tennisschool Nossik/Versteeg start LTC de Munnik in de tweede helft van mei met een introductiecursus tennis voor kinderen van 5 tot en met 18 jaar. De zogenaamde Coronacursus bestaat uit 5 tennislessen van 50 minuten onder begeleiding, inclusief een leenracket. De kosten bedragen 45 euro. De cursus wordt gegeven op maandag tot en met vrijdag van 16.00 tot 17.00 uur (op woensdag al vanaf 13.00 uur voor de allerjongsten) en zaterdagochtend van 9.00 tot 12.00 uur. Groepen worden zoveel mogelijk ingedeeld naar leeftijd en niveau. Voor meer info kijk op www.robversteeg.nl onder lessen/zomercursus. Opgeven kan tot en met 14 mei. Een lidmaatschap van de tennisvereniging is nog niet nodig.


Meer berichten