Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
corona

Leiderdorps bedrijf Healthy Crew biedt gratis online coaching bij coronastress

Zorgverleners dreigen in de coronacrisis onderuit te gaan door de drukte en alle ingrijpende belevenissen. Het Leiderdorpse bedrijf Healthy Crew doet als lid van de VESB (Vereniging van Erkende Stress- en Burn-out coaches) samen met een leger van zo ‘n 180 andere erkende coaches mee aan een actie om zorgmedewerkers te ondersteunen met GRATIS coaching via de telefoon of met beeldbellen.

Het aanbod geldt voor ziekenhuispersoneel, dus verpleegkundigen en artsen maar ook administratief-, schoonmaak-, sterilisatie- en laboratoriumpersoneel en vrijwilligers, voor huisartsen en medewerkers van huisartsen(-posten), thuisverplegers en thuiszorgmedewerkers. Daarnaast is deze gratis 'zorg voor de zorg' coaching bedoeld voor leerkrachten en medewerkers uit het onderwijs en kinderopvang en medewerkers van gemeenteloketten, overheden en UWV en andere instellingen die nu extra onder druk staan door de coronacrisis.

Acute hulp

Het gaat niet om volledige coaching trajecten maar om acute hulp bij acute stressklachten. Bij de ‘zorg voor de zorg’ coaching bieden de coaches een luisterend oor en geven ze ruimte voor het uiten van emoties. Verder kunnen ze manieren aangeven om te helpen ontspannen en slapen en om de verkracht te versterken en energie op te laden.

Hulpverleners die depressieve gevoelens hebben of traumatische klachten worden doorverwezen een klinisch psycholoog. Healthy Crew is niet bevoegd deze hulpverlening te bieden.

Kijk op de website www.healthycrew.nl/coronahulp voor meer informatie en om een afspraak te maken.

Meer berichten