Gift van 12.000 euro voor Salvation Centre digitaal overhandigd
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Werelddiakenen Jan van der Wel en Cor van Viegen lieten twee weken geleden, toen het ernaar uit ging zien dat de overhandiging in de Dorpskerk niet door kon gaan, de cheque zien.
Werelddiakenen Jan van der Wel en Cor van Viegen lieten twee weken geleden, toen het ernaar uit ging zien dat de overhandiging in de Dorpskerk niet door kon gaan, de cheque zien. (Foto: PR)

Gift van 12.000 euro voor Salvation Centre digitaal overhandigd

Het was het plan om op zondag 29 maart in de Leiderdorpse Dorpskerk een cheque uit te reiken aan een vertegenwoordiger van Kerk in Actie met daarop de opbrengst van de acties voor het Salvation Centre in Cambodja. Nu de kerkdiensten van de Protestantse Gemeente Leiderdorp op zondag alleen online te volgen zijn, heeft de overhandiging digitaal plaatsgevonden. 

Het prachtige eindresultaat bedraagt maar liefst 12.000 euro, waarvan 6.900 euro komt uit de opbrengsten van de oud papieractie en de boekenmarkten die in 2019 gehouden werden in en bij de Scheppingskerk in Leiderdorp. De gift is bestemd voor het Salvation Centre in Cambodja. Deze organisatie ontfermt zich over zeer kwetsbare kinderen in de hoofdstad Phnom Penh en de steden Battambang en Siem Reap in Cambodja. In dit arme land leven zo’n 750.000 kwetsbare kinderen. Vooral in de grote steden lopen deze kinderen grote risico’s en krijgen ze geen onderwijs. 

Meer berichten