Zestig bakjes voorjaarsbloemen voor Leythenrode
Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Rina Cooijmans van de Oranjevereniging Leiderdorp en Anja van Rijn en Marlèn Bohemen van het Uitbureau van Leythenrode bij de kar vol kleurige planten.
V.l.n.r. Rina Cooijmans van de Oranjevereniging Leiderdorp en Anja van Rijn en Marlèn Bohemen van het Uitbureau van Leythenrode bij de kar vol kleurige planten. (Foto: J.P. Kranenburg)

Zestig bakjes voorjaarsbloemen voor Leythenrode

Dankzij gulle sponsoring van Ranzijn Leiderdorp kon de Oranjevereniging Leiderdorp 60 bakjes kleurrijke voorjaarsbloemen aan bewoners en verzorgers van verpleeghuis en reactiveringscentrum ‘Leythenrode’ aanbieden. 

“Jaarlijks komen we hen in de bloemetjes zetten rond Koningsdag als we er de Oranjemiddag vieren”, vertelt Hans Kruidenberg, voorzitter van de Oranjevereniging. “Maar met het annuleren van de festiviteiten kwam ook dit onderdeel te vervallen. Toen is het initiatief ontstaan om vandaag een bloemenhulde te brengen om zo bewoners en verzorgers een hart onder de riem te steken in deze tijd waarin het coronavirus zoveel beperkingen en extra zorg met zich meebrengt.”

De bloemen werden in ontvangst genomen door Marlèn van Bohemen en Anja van Rijn. Zij zorgen ervoor dat de fleurige bakjes op de huiskamers komen te staan zodat iedereen ervan kan genieten.

Meer berichten