Binnen blijven en niets doen?
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto:

Binnen blijven en niets doen?

Nu de scholen dicht zijn, sport is afgelast, horeca en andere uitgaansgelegenheden zijn gesloten en mensen zoveel mogelijk thuis werken, hebben we te maken met een heel bijzondere situatie. Het coronavirus heeft niet alleen onze gemeente, regio en ons land, maar de hele wereld in zijn greep: het raakt ons allemaal.

Hoe gaat u om met de gevolgen van de maatregelen van de overheid? Vindt u de maatregelen voldoende? Hoe vermaakt u de kinderen en uzelf? Is thuiswerken te combineren met het begeleiden van uw kinderen met betrekking tot school? Wat zijn uw ervaringen? Bent u bang, of juist helemaal niet? Hoe is het afgelopen week gegaan; wat heeft u gestoord en wat is juist heel goed gegaan? Ziet u ook voordelen en veranderingen in positieve zin?

Gaat u nog wel naar een verjaardag of bijvoorbeeld op bezoek bij uw ouders en hoe staat het met de vakantie- en andere plannen voor een trip(je) in binnen- of naar het buitenland? Misschien heeft u vrienden/familie in het buitenland, en wat zijn hun ervaringen? Kortom: wat voor effect hebben de ingrijpende maatregelen in het sociale leven op ú en uw naasten?

Laat het de redactie weten!
Wij horen graag uw persoonlijke verhaal en tips. Dat kan via de mail of telefonisch. Bel de redactie van het Leiderdorps Weekblad op 06 100 89 544 of mail naar redactie@leiderdorpsweekblad.nl.

Meer berichten