Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. Karel de Weger, Willian Heikoop en Peter Plug.
V.l.n.r. Karel de Weger, Willian Heikoop en Peter Plug. (Foto: Caroline Spaans )
Advertorial

Drie Toppers onder één dak!

Eendracht maakt macht, moeten Peter Plug van Plug Meubelen, Karel de Weger van de Keukenhoek en Willian Heikoop van DeStudio Badkamers in Katwijk hebben gedacht. Met zijn drieën onder één dak, brengen ze een compleet huis voor in huis. Een volledig interieur.

Vanaf 14 februari zijn de drie ondernemers compleet en gesetteld. Met elkaar hebben ze een Introductie Magazine uitgebracht om iedereen te laten weten dat ze voor drie zaken naar een deur naar binnen kunnen. In dit magazine zijn de mooiste producten en opstellingen zichtbaar. Elk bedrijf staat garant voor de beste service en advisering. Met elkaar proberen ze klanten te inspireren met de prachtige producten en kunnen precies uitrekenen of via 3D laten zien, hoe de toekomst - de nieuwe inrichting - eruit ziet. Drie verschillende bedrijven die met elkaar schakelen en ervoor zorgen dat ze de planning in één hand hebben zodat levering en installatie op elkaar aansluiten.

Plug Meubelen, de Keukenhoek Keukens en DeStudio Badkamers en tegels zijn gevestigd aan de Ambachtsweg 3 in Katwijk. Ze zijn de gehele week geopend; Ma.13.30-18.00 uur | Di. Wo. Vr. 09.00-18.00 uur | Do. 09.00-21.00 uur | Za. 09.00-17.00 uur. Iedereen is welkom om vrijblijvend binnen te lopen. 

Meer berichten