Bouwen aan nieuwe Driegatenbrug | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Wethouder Rik van Woudenberg (met oranje jas) heeft net het officiële eerste brugdeel op zijn plek gelegd.
Wethouder Rik van Woudenberg (met oranje jas) heeft net het officiële eerste brugdeel op zijn plek gelegd. (Foto: J.P. Kranenburg)

Bouwen aan nieuwe Driegatenbrug

Over twee maanden moet het werk klaar zijn. Dan is de Driegatenbrug in de Zijldijk totaal vernieuwd en kan er weer decennialang tegen.

De oorspronkelijke brug was ruim tachtig jaar oud en flink versleten. De vernieuwing stond aanvankelijk vorig voorjaar op de planning, maar is uitgesteld om hinder voor recreanten in het watersportseizoen te voorkomen. In november is de oude brug dan toch gesloopt en dinsdagmiddag 18 februari mocht wethouder Rik van Woudenberg (D66) het officiële eerste (maar eigenlijk zo'n beetje het laatste) brugdeel voor de nieuwe brug leggen.

Klik hier voor meer informatie over het project.  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>