Natuurspeeltuin heeft hoge nood | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Kinderen en hun ouders/begeleiders blijven vaak lang in de natuurspeeltuin. Een toilet is dan onontbeerlijk.
Kinderen en hun ouders/begeleiders blijven vaak lang in de natuurspeeltuin. Een toilet is dan onontbeerlijk. (Foto: Johan Kranenburg)

Natuurspeeltuin heeft hoge nood

Ieder jaar staat er in de Leiderdorpse Natuurspeeltuin in park De Bloemerd van maart tot november een mobiel toilet. Voor het komend seizoen is het bestuur van de Stichting Natuurspeeltuin nog op zoek naar geld om de huur voor het toilet te betalen.

Het mobiele toilet is absoluut noodzakelijk omdat de bezoekers vaak lang  in de speeltuin verblijven en er in de buurt geen toiletvoorzieningen zijn. Het is niet de bedoeling dat kinderen met hoge nood de bosjes ingaan want het is ook belangrijk dat de tuin schoon blijft.

Tot nu toe is het de stichting altijd gelukt om het benodigde bedrag voor de huur van het toilet bij elkaar te krijgen. Het gaat om een bedrag van € 700,-. Het bestuur roept alle trouwe bezoekers van de tuin op een bijdrage te geven. Die kan worden overgemaakt naar bankrekening NL68RABO0135831326 t.n.v Stichting Natuurspeeltuin Leiderdorp onder vermelding van Toilet.

Kijk op www.natuurspeeltuin.nl voor meer informatie.  

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>