Prijzen voor topondernemers | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
V.l.n.r. wethouder Willem Joosten, burgemeester Laila Driessen, beoogd LOV-voorzitter Lorien de Roode, Piet en Marion den Elzen, Jeroen de Vink en zijn moeder.
V.l.n.r. wethouder Willem Joosten, burgemeester Laila Driessen, beoogd LOV-voorzitter Lorien de Roode, Piet en Marion den Elzen, Jeroen de Vink en zijn moeder. (Fotografie Lavinia)
Ondernemers

Prijzen voor topondernemers

Jeroen de Vink van de gelijknamige Hairstudio & Visagie aan de Laan van Berendrecht 13 en Piet en Marion den Elzen van Den Elzen Schoenmode aan de Van Diepeningenlaan 108 hebben twee dingen gemeen: ze zijn gevestigd in gebouw De Sterrentuin en mogen zich twee jaar lang de beste ondernemer van Leiderdorp noemen. De Vink en het echtpaar Den Elzen zijn de winnaars van de Leiderdorpse OndernemersPrijzen 2020. Ze kregen hun trofee donderdagavond 30 januari tijdens een feestelijke bijeenkomst in het atrium van het gemeentehuis.

Kapper Jeroen de Vink won dankzij de steun van zijn vele fans. Vanaf eind november tot en met 30 januari 18.00 uur kon het publiek online stemmen. De Vink kreeg 29 procent van de in totaal 1.600 uitgebrachte stemmen. Dat was ruim genoeg was om aan kop te eindigen bij de strijd om de publieksprijs, die hij kreeg uit handen van wethouder Willem Joosten van economische zaken.

De vakjury koos voor Den Elzen Schoenmode dat enkele jaren geleden vanuit de Kopermolen in Leiden is verhuisd naar Leiderdorp. De jury had het niet makkelijk gehad, zei advocate Lorien de Roode, de beoogde nieuwe voorzitter van de Leiderdorpse Ondernemersvereniging die de prijs mocht overhandigen. "Eigenlijk verdienen alle genomineerden de prijs. Wat ze gemeen hebben is deskundigheid en passie."

Die andere genomineerden waren Bodytec Leiderdorp, Grand Café Hofplein en De Vries Tweewielers.

LOV-trompet

Voor de vierde keer werd donderdagavond ook de LOV-trompet uitgereikt, een prijs voor de meest veelbelovende starter. Die ging naar Glenn van der Fits van Fitsynergy, een in Leiderdorp gevestigd maar landelijk opererend bedrijf dat zich op het snijvlak beweegt van sport, health en wellness en zich vooralsnog vooral bezig houdt met de verkoop van hoge kwaliteit magnesium producten die helpen bij het herstel van het lichaam na inspanningen.

De wedstrijd voor de Leiderdorpse Ondernemersprijzen (LOP) wordt om het jaar georganiseerd door de Leiderdorpse Ondernemersvereniging en de gemeente Leiderdorp.

De uitreiking van de LOP is komende zaterdag en zondag om 10.00, 14.00, 20.00 en 23.00 uur in de herhaling te zien op Unity.NU, Kanaal 40 (Ziggo) of Kanaal 1412 (KPN/XS4ALL).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>