Ondernemersplatform SPARK zoekt werkzoekenden | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
SPARK organiseert ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden. | Foto: PR
SPARK organiseert ontmoetingen tussen werkgevers en werkzoekenden. | Foto: PR (Foto: PR)

Ondernemersplatform SPARK zoekt werkzoekenden

Ondernemers van het maatschappelijk verantwoord ondernemersplatform (MVO) SPARK zijn op zoek naar mensen met een uitkering, die graag weer aan het werk willen.

Vanaf februari wordt een aantal activiteiten georganiseerd waarbij werkgevers en werkzoekenden elkaar op een minder formele manier ontmoeten. Zo komt er een volleybaltoernooi, staat er een kookworkshop op het programma en wordt een zwerfafval opruimactie gehouden.

De werkgevers die meedoen aan de acties, zijn op zoek naar personeel met een arbeidsafstand in onder andere de zorg, schoonmaak, horeca en administratie. De aangesloten ondernemers vinden het belangrijk dat er kansen geboden aan mensen die minder makkelijk terug kunnen komen op de arbeidsmarkt, of een afstand daartoe hebben.

Geïnteresseerde werkzoekenden kunnen zich melden via het e-mailadres info@sparkmvo.nl. Ondernemers die willen deelnemen aan het platform, kunnen zich via hetzelfde mailadres melden.

SPARK is het platform van de Leidse regio, waar ondernemers zich inzetten op het gebied van people, planet en profit.


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>