Logo leiderdorpsweekblad.nl
Lions Peter de Ligt (r.) en Kees van Haasteren overhandigen de cheque aan Renske van der Velden. | Foto: PR
Lions Peter de Ligt (r.) en Kees van Haasteren overhandigen de cheque aan Renske van der Velden. | Foto: PR (Foto: PR)

Lions steunen Kerstnachtviering

Kees van Haasteren en Peter de Ligt hebben namens de Lionsclub Leiderdorp een cheque ter grootte van 300 euro overhandigd aan Renske van der Velden van de Protestantse Gemeente in Leiderdorp. Dit bedrag komt ten goede aan de organisatie van de Kerstnachtviering in park De Houtkamp op 24 december om 21.30 uur.

Het is een evenement dat mensen van alle leeftijden en achtergronden in Leiderdorp bij elkaar brengt op Kerstnacht. Als het weer het toelaat, is de viering buiten, mocht dit niet zo zijn, dan wordt uitgeweken naar sporthal 'de Does'.

Het is vooral een viering met een groot gevoel van saamhorigheid, het samen zingen van vertrouwde kerstliederen, onder begeleiding van muziekvereniging Tamarco, en het samen stil staan bij wat kerst betekent. De kerstnachtviering gaat uit van de Protestantse Gemeente Leiderdorp.

De Lionsclub Leiderdorp organiseert regelmatig activiteiten waarvan de opbrengsten gebruikt worden om met name lokale doelen groot en klein te ondersteunen. Ook staan de leden van de Lionsclub klaar om bij activiteiten te helpen zoals de Winkelochtend in de Winkelhof of het rijden van ouderen naar bijvoorbeeld een Kerstmarkt in samenwerking met Incluzio.


Meer berichten