Afbeelding

Alecto pakt weer een puntje

Sport

De mannen van Alecto speelden zondag in Breda gelijk tegen Push. 1-1 was een terechte uitslag van een wedstrijd waarin de ploegen goed aan elkaar gewaagd waren.

De Leiderdorpse ploeg begon stroef en werd in het eerste kwart aardig onder druk gezet. Push wist het overwicht echter niet om te zetten in doelpunten, dankzij goede reddingen van Duncan van der Valk.

Na wat veranderingen in de press lukte het Alecto in het tweede kwart om de thuisploeg wat meer onder druk te zetten. Toch pakte Push de leiding met een benutte strafbal.

In de tweede helft startte Alecto voortvarend en dat leverde resultaat op. In het derde kwart scoorde Quintus Rischen de gelijkmaker (1-1).

Beide partijen kregen kansen op de winnende goal. Zo zetten Koen Dickhoff en Dominique van Nieuwenhuize een prachtige aanval op die maar net naast werd getipt door Van Nieuwenhuize. Ook Push kreeg kansen, maar door een sterk optreden van de Alecto-verdediging, waaronder man of the match Cas Hensen, bleef ook een goal van de gastheren uit en was 1-1- de eindstand.