Reünie van oud-politici in Leiderdorpse gemeentehuis | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Wethouder Willem Joosten informeert de aanwezigen over de ontwikkelingen in Leiderdorp rond ruimtelijke ordening en woningbouw.
Wethouder Willem Joosten informeert de aanwezigen over de ontwikkelingen in Leiderdorp rond ruimtelijke ordening en woningbouw. (Foto: J.P.Kranenburg)

Reünie van oud-politici in Leiderdorpse gemeentehuis

44 oud-raadsleden en -wethouders plus een oud-burgemeester waren op zaterdag 12 oktober te gast in het Leiderdorpse gemeentehuis.

Zij waren uitgenodigd door een organisatiecomité bestaande uit oud-wethouder Irma Gehner en oud-raadleden Nico van Jaarsveld en Hein van der Zande. De reünie werd alweer voor de vierde keer gehouden.

De deelnemers waren niet alleen samengekomen om gezellig bij te praten onder de borrel. Ze stelden zich ook op de hoogte van wat er zich momenteel afspeelt in de gemeente. De oud-politici deden interactief mee aan de inleidingen, verzorgd door wethouder Willem Joosten, directeur Chrétien Mommers van woningcorporatie Rijnhart Wonen en griffier Bart Rijsbergen.

De reünie viel weer zeer in de smaak bij alle bezoekers. "Tot de volgende keer!" was een veelgehoord elkaar gedag zeggen aan het einde van een volgens de deelnemers zeer geslaagde bijeenkomst.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>