Logo leiderdorpsweekblad.nl
De Leiderdorpse Reddingsbrigade behoort tot de genomineerden. | Foto: PR
De Leiderdorpse Reddingsbrigade behoort tot de genomineerden. | Foto: PR (Foto: PR)
Maatschappelijk

Tien Leiderdorpse genomineerden voor Rabobank Wensenfonds

Dit jaar is opnieuw een recordaantal wensen ingediend voor het Rabobank Wensenfonds. Van de totaal 148 ingediende wensen door verenigingen en stichtingen uit het werkgebied van Rabobank Leiden-Katwijk zijn er 111 genomineerd. Tien daarvan zijn afkomstig uit Leiderdorp.

De genomineerden in Leiderdorp zijn hockeyvereniging Alecto, de Leiderdorpse Reddingsbrigade, de supportersvereniging van voetbalclub RCL, de schaats- en skeelervereniging Leiderdorp, korfbalvereniging Velocitas, de Harttrimvereniging Leiderdorp, de Vrienden van basisschool de Hasselbraam, Stichting Nadja (voor vrijetijdsbesteding voor kinderen en jong volwassenen met een meervoudige beperking), de Gele Speeltuin aan het Cees Noteboompad en speeltuin de Triangel aan de Bernard Haitinkstraat.

Vanaf 25 oktober kunnen de klanten en leden van de Rabobank Leiden-Katwijk stemmen op hun favoriete wensen.

Het Wensenfonds versterkt

"Verenigingen, stichtingen en clubs hebben een belangrijke maatschappelijke rol in onze samenleving. Ze verbinden mensen met elkaar, jong en oud en door alle lagen van de samenleving", zegt directievoorzitter Erik Versnel van de Rabobank Leiden-Katwijk. "Ik geloof in de kracht van verenigingen. Het is het cement van onze maatschappij en speelt een belangrijke rol in het sociale leven van veel mensen. Daarom zijn we vanuit de Rabobank, onder andere met het Wensenfonds, betrokken bij het verenigingsleven."

De stem van Rabobank

Vanaf 25 oktober kunnen klanten én leden van de bank hun stemmen uitbrengen op hun favoriete wensen. Hiermee bepalen zij welke wensen er uitkomen en welke bedrag er op de cheque komt te staan. Op 25 oktober ontvangen klanten en leden een persoonlijke inlogcode om drie stemmen te verdelen over drie verschillende wensen. Leden hebben zelfs de mogelijkheid vier stemmen te verdelen over lokale verenigingen en stichtingen. Zij hebben één extra stem en mogen deze naar eigen wens inzetten. Het stemmen kan tot en met 10 november via de website www.dichterbijleidenkatwijk.nl.

Bekendmaking winnaars

Op woensdag 27 november vindt de bekendmaking van de winnaars plaats tijdens De Avond van Leiderdorp bij RCL in Leiderdorp.

Meer berichten