Logo leiderdorpsweekblad.nl
Vorig jaar schoven ruim 120 Leiderdorpers aan bij de Langste Tafel op het Hemaplein in winkelcentrum Winkelhof.
Vorig jaar schoven ruim 120 Leiderdorpers aan bij de Langste Tafel op het Hemaplein in winkelcentrum Winkelhof. (Archieffoto: Johan Kranenburg)

Samen lunchen aan de Langste Tafel

Winkelcentrum Winkelhof, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Things2Do organiseren op dinsdag 1 oktober de 'Langste Tafel' van Leiderdorp. Inwoners van Leiderdorp zijn van harte uitgenodigd om te gekomen genieten van een lekkere lunch en onderwijl andere Leiderdorpers te ontmoeten.

Do 27 september tot en met za 6 oktober is de landelijke Week tegen Eenzaamheid. Zaterdag 28 september is Burendag. Anderen ontmoeten kan natuurlijk altijd. Maar juist in deze periode worden allerlei activiteiten georganiseerd die het extra makkelijk maken om dit te doen.

Winkelcentrum Winkelhof, Gading (Gemiva-svg), Incluzio en Things2Do organiseren de 'Langste Tafel' van Leiderdorp. Ook u bent van harte welkom om aan te schuiven aan de lange tafels om mensen uit uw eigen omgeving ontmoeten onder het genot van een lekkere lunch. Tijdens de lunch kunt u genieten van live muziek. Komt u liever niet alleen? Natuurlijk kunt u zelf iemand uitnodigen. Wellicht is dit een goede gelegenheid om een van uw buren uit te nodigen u te vergezellen. Wij kijken er in ieder geval naar uit u en andere Leiderdorpers te ontmoeten. De wethouders van Leiderdorp schuiven ook aan en samen maken we er een mooie dag van!

De lunch vindt plaats op dinsdag 1 oktober van 12.00 uur tot 14.00 uur in Winkelhof. De lunch wordt aangeboden door de winkeliers van Winkelhof en verzorgd door vrijwilligers van Gemiva en Incluzio, dus aan deelname zijn geen kosten verbonden. Wel is het noodzakelijk om u aan te melden. Dit kan bij de balie van Incluzio in de Sterrentuin, Van Diepeningenlaan 110G, Leiderdorp, via tel. 071- 5413536 (werkdagen tussen 9.00 – 17.00 uur) of via e-mail leiderdorp@incluzio.nl

Meer berichten