Logo leiderdorpsweekblad.nl
Hoe het horror-spookhuis op 26 oktober er precies gaat uitzien is nog niet helder, maar het wordt absoluut doodeng!
Hoe het horror-spookhuis op 26 oktober er precies gaat uitzien is nog niet helder, maar het wordt absoluut doodeng! (Foto: Johan Kranenburg)
Erop uit

Horror-spookhuis als alternatief voor Halloween spooktocht in Houtkamp

Liefhebbers van griezelen kunnen in de aanloop naar Halloween toch hun hart ophalen in Leiderdorp. De Halloween spooktocht in park de Houtkamp gaat niet door maar Leiderdorpers Alexander van der Sel en Karin van der Reijden van AVS Evenementen Service konden vanmiddag melden dat er een alternatief is gevonden: op zaterdagavond 26 oktober wordt een horror-spookhuis gemaakt in dansschool DC Dance aan de Rietschans 67.

Van der Sel is razend enthousiast. "We hebben net gesprekken afgerond met een groep Leiderdorpers die vorige jaar als 'De Plaagmeester' meededen aan de organisatie van de spooktocht. Ze wilden ook dit jaar graag weer wat doen en hebben DC Dance en AB Motoren, dat in hetzelfde gebouw is gevestigd, bereid gevonden om mee te werken." Met de hulp van AVS Evenementen Service en een grote groep vrijwilligers gaat het een prachtige avond worden, weet Van der Sel nu al. "Hoe het er precies uit gaat zien moet nog uitkristalliseren, maar het wordt absoluut heel eng!"

Het horror-spookhuis is op 26 oktober geopend van 7 tot 11 uur 's avonds en er wordt een entreeprijs van € 1,50 per persoon gevraagd. De organisatie hanteert een minimum leeftijd van 12 jaar. Jongere kinderen moeten begeleid worden door een volwassene, is het nadrukkelijke advies.  

Meer berichten