Afbeelding
Foto: Buro JP

Jaarmarkt Leiderdorp zoekt omroeper en andere vrijwilligers

Algemeen

Jaarmarkt Leiderdorp zoekt een omroeper. Als omroeper loop je tussen 11.00 en 17.00 uur over de jaarmarkt en spreek je de bezoekers toe met mededelingen en acties van kraamhouders. Is deze functie je op het lijf geschreven, dan kun je jezelf hiervoor aanmelden via de website www.jaarmarktleiderdorp.nl.

Verder is de organisatie van de jaarmarkt opzoek naar mensen die het leuk vinden om een 'handje te helpen' tijdens de tweede editie van Jaarmarkt Leiderdorp. Zo wordt er nog gezocht naar hulp voor de marktmeesters en bij het opbouwen.

Jaarmarkt Leiderdorp vindt zaterdag 7 september tussen 11.00 en 21.00 uur plaats op de Laan van Berendrecht en in Winkelhof. Tussen 11.00 en 17.00 uur zijn er kramen te bezoeken en tussen 11.00 en 21.00 uur zijn er activiteiten en optredens op het Winkelhofplein. Vanaf 16.00 uur zijn er optredens van onder andere Ruth Jacott, Sterre Koning, Barry Badpak en Support ACT. Verder staat er een aantal foodtrucks op het grasveld van Winkelhof.

Meer informatie is te vinden op www.jaarmarktleiderdorp.nl. Via deze site kunnen ook vrijwilligers zich aanmelden en kunnen ondernemers een kraam boeken.

Uit de krant