6e aflevering serie 'Van het gas af' | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR

6e aflevering serie 'Van het gas af'

In de serie 'Van het gas af' volgen het Leiderdorps Weekblad en Unity.NU via een reeks krantenrubrieken en minidocumentaires hoe de Oranjewijk op weg gaat naar een gasvrije toekomst. In de krant van deze week de zesde aflevering.

Daarin veel aandacht voor de informatiebijeenkomst op 2 juli waar de bewoners werden bijgepraat over de ontwikkelingen in de afgelopen acht maanden. Ook liepen we een middag mee met adviesbureau DWA dat in kaart brengt welke woningtypen er zijn in de wijk, en wat de isolatiegraad en warmtebehoefte van een twintigtal zo verschillend mogelijke huizen is. Informatie die noodzakelijk is om scenario's te ontwikkelen voor de energietransitie. DWA geeft ook een inkijkje in welke richting die scenario's waarschijnlijk gaan.

De bij deze aflevering behorende minidocumentaire van Unity.NU wordt uitgezonden op zaterdag 2 augustus om 18.00 uur op televisie via kanaal 40 (Ziggo) of 1412 (KPN, Tele2, XS4ALL) en wordt herhaald tot maandag 5 augustus 18.00 uur. De minidocu is ook te zien via de website www.unity.nu.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>