Led verlichting bij manege en voetbalvelden | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Veld 3  (foto) van RCL is al voorzien van LED-schijnwerpers in de klimmasten, het college van B en W wil ook LED-verlichting op de kunstgrasvelden 4 en 5.
Veld 3 (foto) van RCL is al voorzien van LED-schijnwerpers in de klimmasten, het college van B en W wil ook LED-verlichting op de kunstgrasvelden 4 en 5. (Foto: J.P.Kranenburg)

Led verlichting bij manege en voetbalvelden

Het Leiderdorpse college wil de verlichting in sport- en recreatiepark De Bloemerd verduurzamen. Burgemeester en wethouders zijn van plan 80.000 euro uit te trekken voor LED verlichting bij twee velden van voetbalvereniging RCL en rond de paardenbak bij manege Liethorp.

Het is de bedoeling dat rondom de velden 4 en 5 van RCL de schijnwerpers op de bestaande stalen masten vervangen worden door LED-schijnwerpers. Het gaat dan om in totaal 24 lampen op twaalf masten.

Rond de paardenbak van manege Liethorp komt een geheel nieuwe lichtinstallatie, bestaande uit vier stalen klimmasten en vier LED-schijnwerpers.

Na de zomer moet de gemeenteraad besluiten of hiervoor geld wordt vrijgemaakt.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>