Helpende handen gezocht voor Smartlappenfestival Leythenrode
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: PR
Maatschappelijk

Helpende handen gezocht voor Smartlappenfestival Leythenrode

Bewoners van Verpleeghuis Leythenrode kunnen woensdag 31 juli de hele dag muzikaal genieten van optredens door solisten, duo's, trio's en koren tijdens het Smartlappenfestvial.

Wie de artiesten zijn blijft nog geheim. Maar zeker zullen bekende nummers van onder andere André Hazes en de Zangeres Zonder Naam ten gehore worden gebracht  en hopelijk uit volle borst meegezongen worden.

Om zo veel mogelijk bewoners van Leythenrode te kunnen laten genieten van dit muziekspektakel zijn veel extra handen nodig om de ruim honderd bewoners te begeleiden bij het ophalen en terug brengen van/naar  hun afdeling. Wie houdt van het Nederlandse lied en nog een paar uurtjes over heeft op woensdag 31 juli is meer dan welkom om te komen helpen. Er zijn mensen nodig in de ochtend tussen 9.45 en 12.30 uur en in de middag van 14.00 tot 16.45 uur. Aanmelden kan bij: Wim van Polanen via email wvanpolanen@alrijne.nl  

Het is voor het eerst dat dit grootse smartlappenfestival in Leythenrode plaatsvindt. Het evenement wordt mogelijk gemaakt door een schenking van St. Brentano's Steun des Ouderdoms.

Meer berichten