Leiderdorper Anko Lubach fotografeerde 'fly-by' vanaf dakterras in Leyhof | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Een chinook transporthelikopter met zijn dubbele rotors. Op de achtergrond een Transavia lijnvliegtuig.
Een chinook transporthelikopter met zijn dubbele rotors. Op de achtergrond een Transavia lijnvliegtuig. (Foto: Anko Lubach)

Leiderdorper Anko Lubach fotografeerde 'fly-by' vanaf dakterras in Leyhof

Vanaf zijn dakterras in de Leiderdorpse wijk Leyhof had Anko Lubach zaterdag 29 juni een prachtig uitzicht op de vliegende parade die ter ere van Veteranendag onderweg was naar Den Haag. 

Een 'fly-by' van mooie historische vliegtuigen waaronder een Beechcraft en 3 Harvards, maar ook een NH-90 helikopter, een Cougar helikopter en een Chinook transporthelikopter met zijn dubbele rotors. Als slotstuk vlogen er vier F16's in formatie over de Boterhuispolder. 

Met zijn nieuwe supertelelens schoot Lubach bijgaande foto's van oud en nieuw vliegend materieel van onze luchtmacht en marine.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>