RCL rouwt om vrijwilliger Johan van der Schoor | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Foto: Gert Jan van Heyningen.

RCL rouwt om vrijwilliger Johan van der Schoor

Volkomen onverwacht is op donderdag 9 mei Johan van der Schoor (80) overleden aan een hartstilstand. Hij laat zijn echtgenote Joke, kinderen en kleinkinderen na.

Van der Schoor was sinds jaar en dag actief bij voetbalvereniging RCL waar hij met name ondersteuning gaf bij het meiden- en vrouwenvoetbal. Hij was gastheer bij de thuiswedstrijden van zijn RCL vrouwen, zowel voor het eerste als tweede. In die rol ontving hij de officials zoals vertegenwoordigers van KNVB, scheidsrechters en coaches van de tegenpartij. Tot in de puntjes verzorgd en dat al jarenlang. Een sociaal betrokken man die nooit op de voorgrond trad maar achter de schermen tot in de perfectie zijn job uitvoerde.

Hij was enorm betrokken bij de club en 'zijn' meiden. Winst was leuk, verlies wat minder maar de sportieve strijd stond bij hem altijd voorop.

Van der Schoor laat met zijn verscheiden ook bij RCL een grote leegte achter. Zaterdag 18 mei voor de aanvang van de wedstrijd tussen het eerste damesteam van RCL tegen Oranje Nassau wordt ter nagedachtenis een minuut stilte gehouden.

(Tekst en foto: Gert Jan van Heyningen)


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>