Koningin Juliana School loopt € 7.180 bij elkaar voor CliniClowns | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
KJS schoolleider Maarten Meijer (links) overhandigt de cheque aan Bas Duijm (midden) en ouderraadslid Douwe Sikkema. | Foto: PR
KJS schoolleider Maarten Meijer (links) overhandigt de cheque aan Bas Duijm (midden) en ouderraadslid Douwe Sikkema. | Foto: PR (Foto: PR)

Koningin Juliana School loopt € 7.180 bij elkaar voor CliniClowns

De sponsorloop voor CliniClowns die de leerlingen van de Leiderdorpse Koningin Julianaschool hielden op vrijdag 12 april, heeft het mooie bedrag van 7.180 euro opgebracht. Dat werd donderdag 9 mei bekend gemaakt.

Dit jaar was er voor de Leiderdorps scholen geen gezamenlijk Koningsspelensportdag. Op de Koningin Julianaschool (KJS) werd dit sportieve element vervangen door een sponsorloop voor de CliniClowns. De feestelijke dag werd geopend met een muzikale warming-up voor alle klassen onder leiding van bootcampinstructeur Ilse Zandvliet. Daarna liepen de leerlingen verschillende afstanden per klas over het schoolplein en om en door het schoolgebouw. Dat onder enthousiaste aanmoediging van CliniClownsmascotte muis Toet, familieleden en schoolgenootjes.

Vorige week donderdag overhandigde KJS schoolleider Maarten Meijer een fraaie cheque in de vorm van een CliniClownsneus aan Bas Duijm, initiatiefnemer voor de actie, en ouderraadslid Douwe Sikkema.

Bas Duim, vader van een leerling van de KJS, hoopt komende maand nog meer geld binnen te halen voor het goede doel. Op 29 juni loopt hij voor de CliniClowns mee met de Stubai Trail van 35 kilometer in de Oostenrijkse Alpen (zie loopvoorcliniclowns.nl/innsbruck-2019).


Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>