Theatervoorstelling over de sprong naar de brugklas | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Jongeren

Theatervoorstelling over de sprong naar de brugklas

Foto: PR

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Leiderdorp organiseert op 11 juni  een hilarische theatervoorstelling voor ouders en hun jongeren over de overgang van groep 8 naar de brugklas.

'Ineens fietst je kind kilometers alleen naar school. Het is niet 'cool' om je eigen boterhammen mee naar school te nemen. Iedereen heeft een nieuwe telefoon en je kind wil zich net zo kleden als de rest'.  Als een kind naar de middelbare school gaat, verandert er veel voor het kind maar ook voor de ouder. Goed contact met het kind is belangrijk, maar waar, wanneer en hoe? Hierover gaat deze voorstelling.

Tijdens deze spoedcursus spelen de acteurs en ervaren gespreksleiders van Theatergroep PlayBack verschillende situaties. Op een scherpzinnige manier en met veel humor laten ze zien wat er allemaal gebeurt als je naar de middelbare school gaat. De Grote Sprong geeft moed en kracht voor de oversteek naar de brugklas.

De theatervoorstelling 'De Grote Sprong' is voor alle ouders én kinderen van groep 7 & 8 en uit de brugklas. Het vindt plaats op dinsdag 11 juni 2019 van 19.00 tot 20.30 uur in het Visser 't Hooft Lyceum, Muzenlaan 155 in Leiderdorp. Toegang is gratis. Aanmelden kan via www.cjgcursus.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>