Whitley Glasbergen met een aantal leerlingen van de PWA die haar hebben geholpen geld in te zamelen voor de LINDA-foundation. | Foto: J.P. Kranenburg
Whitley Glasbergen met een aantal leerlingen van de PWA die haar hebben geholpen geld in te zamelen voor de LINDA-foundation. | Foto: J.P. Kranenburg Foto: Johan Kranenburg

Miss Charity bedankt PWA

Algemeen

1323,15 euro. Zoveel hebben de leerlingen van de Leiderdorpse Prins Willem-Alexanderschool opgehaald met hun sponsorloop ten bate van de LINDA-foundation op 5 april.

De sponsorloop was georganiseerd door Whitley Glasbergen, oud-leerlinge van de school. Zij deed mee aan de verkiezing van Miss Beauty of Zuid-Holland 2019. Als onderdeel daarvan moest ze zich inzetten voor de LINDA-foundation, iets wat ze met veel enthousiasme en plezier heeft gedaan.

De Miss-verkiezing was op 13 april. Whitley greep naast de Miss Beauty titel maar werd wel uitgeroepen tot Miss Charity 2019 omdat zij van alle kandidaten het meeste had ingezameld voor het goede doel. Donderdag 9 mei kwam ze naar de Prins Willem-Alexanderschool om de kinderen te vertellen hoeveel de sponsorloop had opgeleverd en ze te bedanken voor hun hulp.

Uit de krant