CDA lijsttrekker voor Europese Parlementsverkiezingen komt naar Leiderdorp | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl

CDA lijsttrekker voor Europese Parlementsverkiezingen komt naar Leiderdorp

Esther de Lange
Esther de Lange (Foto: PR)

Esther de Lange, lijsttrekker voor het CDA bij de Europese Verkiezingen, komt dinsdagmiddag 14 mei naar Leiderdorp. Zij zal spreken op een openbare bijeenkomst van ouderenorganisatie KBO-PCOB in de Scheppingskerk aan de Van Poelgeestlaan 2. Aanvang 14.30 uur, zaal open om 14.00 uur. Na haar voordracht is er gelegenheid voor het stellen van vragen.

De Lange is sinds 2007 lid van het Europees Parlement en sinds 2014 delegatieleider van het CDA. Zij is momenteel lid van de Economische- en Monetaire zaken commissie (ECON), de commissie voor Industrie, Technologie en Onderzoek (ITRE), de Bijzondere commissie 'Fiscale rulings en andere maatregelen van vergelijkbare aard of met vergelijkbaar effect' (TAXE) en zij neemt voor het CDA Europa de zaken waar in de commissie Buitenlandse Zaken (AFET).

Daarnaast is De Lange vicevoorzitter van de EVP-Fractie, waar ook het CDU en CSU uit Duitsland, de Franse LR en de Spaanse Partido Popular deel van uitmaken.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>