De Does zoekt modellen voor website en folders | Leiderdorps Weekblad
Logo leiderdorpsweekblad.nl
Smiling six year old boy in a sunny swimming pool
Smiling six year old boy in a sunny swimming pool (Foto: Beata Becla)

De Does zoekt modellen voor website en folders

Altijd al eens model willen staan? Zwembad De Does zoekt modellen voor haar folders en website. Speciaal hiervoor organiseert het zwembad een fotodag op zaterdag 18 mei. Iedereen uit de regio Leiden kan zich hiervoor opgeven.

Tussen 12.15 en 14.30 uur mogen de deelnemers aan deze actie gratis het zwembad in. De fotograaf zal individuele- en groepsfoto's maken. Het gaat om foto's in de baden, op de glijbaan en de sauna.

Zwembad De Does wil haar website 'gezelliger' maken en daar passen mooie sfeerfoto's goed bij. Ook wil het zwembad haar foldermateriaal voorzien van mensen uit onze regio. Er is geen leeftijdsbeperking voor deze actie. Zo zijn baby's, kinderen, tieners, volwassenen en senioren welkom op de fotodag.

Voor de fotoshoot is geen vergoeding beschikbaar, maar mensen kunnen zaterdag 18 mei wel gratis naar het zwembad. Wil je meedoen, wees er dan van bewust dat er foto's gemaakt worden. Aanmelden voor dit evenement kan via www.dedoes.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225596&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225594&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=leiderdorpsweekblad.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=235" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>